OVER DISTRICENTER CUIJK

Districenter Cuijk is een samenwerkingsverband tussen full service koel- en vrieshuis Blokland Cold Stores en transportbedrijf Coenen Boxmeer. Samen staan we garant voor ruim 175 jaar ervaring en knowhow in de opslag, crossdocking en het transport van koel- en vriesproducten.

Districenter Cuijk werkt voor producenten en leveranciers van vlees, vis, vruchtensappen, groenten, fruit, bake-off producten, maaltijden, snacks, ijs of andere koel- en vrieswaren. We verzorgen het voorraadbeheer voor opdrachtgevers in Nederland en Duitsland en rijden dagelijks met dertig modern uitgeruste wagens door de hele Benelux en Duitsland.

WE HEBBEN VESTIGINGEN IN NIJMEGEN EN OSS.

MAAR ONZE LOGISTIEK LATEN WE AAN CUIJK OVER.

Bundeling van krachten op het gebied van opslag, distributie en logistieke diensten zorgt dat we het complete logistieke traject van uw koel- en vriesproducten efficiënt en flexibel kunnen inrichten. Tegen scherpe tarieven. Wij werken altijd volgens de strengste kwaliteitsnormen en eisen op het gebied van voedselveiligheid. Uiteraard wordt de temperatuur van uw producten continu nauwkeurig gemonitord en geregistreerd. Processen zijn in hoge mate geautomatiseerd met geavanceerde informatiesystemen, robots en RF-barcode scanning, zodat op ieder moment exact te achterhalen is waar uw product zich bevindt.

Vrijblijvend kennismaken met Districenter Cuijk? Vul ons informatieformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.